Video Klip Pilihan

Friday, December 11, 2009

|| Jawatan Kosong Bagi Yang Berminat ||

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah segunung puji dan syukur dipanjatkan ke hadrat ALLAHU RABBUNA, Tuhan Pencipta sekalian alam yang masih memberikan peluang kepada diri ini untuk terus mengabdikan diri kepadaNYA meski diri ini terkadang lalai dan alpa. Moga terangkat dan terampun segala salah, silap dan keterlanjuran yang tidak disengajakan apatah lagi yang disengajakan.

Selangit kesyukuran juga ku titipkan buat 'buah hatiku' ALLAH yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang kerana memudahkan segala urusan yang dilakukan oleh hambaMU ini.

Tidak berniat untuk berceloteh panjang. Dengan izin ALLAH saya akan mengajar dan mencurahkan segala ilmu yang dipelajari di negeri kelahiranku, Johor Darul Takzim walaupun masih ditadbir oleh Barisan. Sampai masanya nanti akan beralih angin juga.

Ya, saya akan mengajar di Sekolah Menengah Lughatil Arabiah Tangkak. Untuk makluman kalian semua, Pengetuanya merupakan abang lama lepasan Universiti Al-Azhar juga. Saya sempat bersua dan berkenalan dengan beliau ketika itu saya di tahun pertama.

Di sini saya sertakan sekolah-sekolah berserta nombor untuk dihubungi yang memerlukan guru-guru lepasan pengajian ISLAM untuk berbakti mencurahkan ilmu kepada anak-anak yang dahagakan ilmu agama sebelum bermulanya persekolahan sesi 2010 nanti.

1- Sekolah Rendah Agama Puchong | Pengetua : Ustazah Aishah - +60123360380.

2- Sekolah Rendah dan Menengah Islam Omar Zuhdi, Saujana Utama, Sungai Buloh | Pengetua : Ustaz Adnan - +60195281740.

3- Sekolah Menengah Lughatil Arabiah, Tangkak | Pengetua : Ustaz Zunnurain - +60137723879.

4- Sekolah-sekolah Arab di Johor di bawah seliaan Majlis Agama Islam Johor (MAIJ) [Maahad Johor, Maahad Pontian etc] hantar resume ke tingkat 2@3 bahagian pendidikan sekolah agama blok B sebelum 20 Dis ini atau hubungi Ustaz Safri - +60167155161.


Itu sahaja yang ingin disampaikan. Selamat maju jaya dan semoga berjaya!


Nukilan Ilham Nurani,

MaHbUb MaRdHaTiLLaH,
ZuLmArWa

2 comments:

maria said...

Salam
Gunalah cara terbaru untuk promosi blh buat duit RM250-RM5000 seminggu
di http://beautifulmar.teamhyprosms.com/

Anonymous said...

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

Sahabat Sekalian,Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.

Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:1- Klik button reply pada email anda

Pasti kan email dialamatkan ke :

fast_advertise@yahoo.com

Cc: adib_kide@yahoo.com2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini

(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.Terima kasih.SELAMAT BERTUGAS !